**ESMERHAN**
Admin
|
 |
« : 30 Mart 2008, 22:07:48 » |
|
|
| |
|
|
|
Evet arkadaslar Online olan bütün arkadaslar sohbetimizi buradan yapabilirz.
Buyrun kahveler benden.
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2008, 01:21:04 Gönderen: **ESMERHAN** »
|
Moderatöre Bildir
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
**ESMERHAN**
Admin
|
 |
« Yanıtla #1 : 30 Mart 2008, 22:09:37 » |
|
|
| |
|
|
|
Bugün burada hava cok sahaneydi. Oglumla gittik biraz futbol oynadik. Sizler neler yaptiniz ? |
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
ell-cezire
ell-cezire
VIP Üye
GİDEMEDİGİMİZ YER BİZİM DEGİLDİR.......
|
 |
« Yanıtla #2 : 30 Mart 2008, 23:24:06 » |
|
|
| |
|
|
|
abi valla burda hava oldukca soguktu bi alisverise gittim hemen eve geldim kahvemi alayim simdi abi kahve için tesekkur ederim eline saglik |
|
|
|
|
GİDEN GİTMİŞTİR
|
|
|
|
|
|
BENGÜ
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 30 Mart 2008, 23:40:07 » |
|
|
| |
|
|
|
ne güzel bir yer burası kahvemi rahatlıkla içe bilirim degil mi .... ben bu sabah erkenden kalktım hasta hasta işe gittim sabbah 11 de isten çıktım eve geldım yattım.. şimdi bir fincan kahve dostlarla ne iyi gider deyil mi ....... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IxIkardelenIxI
|
 |
« Yanıtla #5 : 31 Mart 2008, 00:23:40 » |
|
|
| |
|
|
|
Herkese merhaba. Öncelikle zengin bir forumunuz var. İnsan burada gezinirken, hem egleniyor hemde ögreniyor. Ayrıca bu kösede çok hos olmus. Emegi gecen herkesin yüregine saglik..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
**ESMERHAN**
Admin
|
 |
« Yanıtla #6 : 31 Mart 2008, 00:24:50 » |
|
|
| |
|
|
|
Begenmis olmaniz cok güzel. Hepinize afiyet olsun. Caniniz SIKILDIGINDA, yada bir mola vermekistediginizde ugrayin. Birbirimize laf atip günün stresini atariz, paylasmak istediklerimizi paylasiriz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
IxIkardelenIxI
|
 |
« Yanıtla #7 : 31 Mart 2008, 00:26:29 » |
|
|
| |
|
|
|
Pardon kahve için tesekkür etmeyi unuttum:) |
|
|
|
|
|
|
|
|
**ESMERHAN**
Admin
|
 |
« Yanıtla #8 : 31 Mart 2008, 00:28:12 » |
|
|
| |
|
|
|
Rica ederim kardelen afiyet seker olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türkü ~ sitem
~~sitem~~
VIP Üye
KAN AĞLIYOR SUAN DA GÖZLERİM....
|
 |
« Yanıtla #12 : 01 Nisan 2008, 13:08:41 » |
|
|
| |
|
|
|
bu moral bozukluğu üzerine kahve inşallah iyi gelir teşekkürleresmerhan abi |
|
|
|
|
~~sitem~~
HV SENİ KALBİME GÖMDÜM....
|
|
|
**ESMERHAN**
Admin
|
 |
« Yanıtla #13 : 02 Nisan 2008, 12:09:13 » |
|
|
| |
|
|
|
EEE kahvelerinizide ictiginize göre; simdi merak ettigim bir konu var sizlerin fikrini almam gereken ; Hayatta hep fedakarlik yapariz sevdiklerimiz icin, ama bu fedakarliklar bazen birini kimamak adina oluyor ama baska birilerinide kirabiliyor. Demek istedigim nereye kadar fedakarlik. Bunun bir siniri yokmudur ? Simdilik bu kadar, daha sonra duruma göre devam edebilirim. Buyrun alayim düsüncelerinizi. |
|
|
|
|
|
|
|
HAZAL
Yönetici
Insan Yapacaklari Ile Degil Yaptiklari ile Anilir.
|
 |
« Yanıtla #14 : 02 Nisan 2008, 12:59:50 » |
|
|
| |
|
|
|
Tabiki fedakarliginda siniri olmalidir.yaptiginiz fedakarlik sizi yipratmaya ve zarar vermeye basliyorsa düsünmeniz gerekir.. Ben fedakarligi insanligi yaparim sabirliyimdir ama bana ve cevreme zarar verdigi andada deliririm ve biter. Genelde bunun bende dönümü aslada olmaz. Affim yoktur fedakarligimi enayilik olarak karistiranlara Kimse hadsizligi Hosgörü ile karistirmamalidir.. Hep derim Hosgörümün bittigi yer karsinin beni Kullandigi noktadir. Yahutta istismar ettigi Nokta.  |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2008, 13:07:16 Gönderen: ~ACIHAYAT~ »
|
Moderatöre Bildir
|
Saygi alinmaz kazanilir.Saygili olacak ve saygiyi hakedeceksin.
|
|
|
|
|
_kaisem_
Süper Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #16 : 02 Nisan 2008, 14:50:04 » |
|
|
| |
|
|
|
kahve için teşekkürler acıhayat ablanın sözlerinine katılıyorum fedakarlık enayilikle kariştırılıyor ve bana zarar verıyorsa bıtmiş demektır |
|
|
|
|
|
|
|
|
HAZAL
Yönetici
Insan Yapacaklari Ile Degil Yaptiklari ile Anilir.
|
 |
« Yanıtla #17 : 02 Nisan 2008, 16:07:18 » |
|
|
| |
|
|
|
Dün ögleden uyumusum gece uyku tutmadi.. Baktim olmayacak hamur yogurdum gece 03 te pohaca yaptim..  Arada böyle huylarim tutar.. / Simdi kahve molasinda afiyetle yiyorum buyrunnnnnn... Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap |
|
|
|
|
Saygi alinmaz kazanilir.Saygili olacak ve saygiyi hakedeceksin.
|
|
|
|
|
**ESMERHAN**
Admin
|
 |
« Yanıtla #19 : 02 Nisan 2008, 20:33:23 » |
|
|
| |
|
|
|
Cok güzel görünüyorlar ACIHAYAT ellerine saglik yemis kadar oldum. |
|
|
|
|
|
|
|
**ESMERHAN**
Admin
|
 |
« Yanıtla #20 : 06 Nisan 2008, 19:33:57 » |
|
|
|
|
|
~~gamze~~
«~Dj~GåMzë~»
VIP Üye
GöZLeRiM KaN AgLıYoR
|
 |
« Yanıtla #21 : 15 Nisan 2008, 21:58:36 » |
|
|
| |
|
|
|
A.Slmmmmmmm oyy ben burayi nasıl kaçirdim yaa yeni görüyorum daha valla süper bi konu abicim eline saglikkk oohhhh kahvelerde süper ellerine saglikkkkkk.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
ell-cezire
ell-cezire
VIP Üye
GİDEMEDİGİMİZ YER BİZİM DEGİLDİR.......
|
 |
« Yanıtla #22 : 15 Nisan 2008, 22:09:13 » |
|
|
| |
|
|
|
a.s. abi uzun zamandır kahveni içemedik bi kahveni içeyim uzun bir zaman yoktum aslında kısa bir zamandi ama bana cok uzun geldi yaz geldi işler acıldiyogunluk basladi ama bugun kendime izin verdim ve söyle keyifle bi kahveni içeyim dedim burda bulunmakta cok mutluyum kahve için tsk ebim aline saglik ablacım pastalar içinde cok tsk ederim eline saglik 1 tane aldım diger arkadaşlara da kalsın diye bu aralar rejim deyilde ellerine saglık abla cok guzel olmus |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2008, 22:16:13 Gönderen: ell-cezire »
|
Moderatöre Bildir
|
GİDEN GİTMİŞTİR
|
|
|
~~aşkın~~
A$K1N
VIP Üye
|
 |
« Yanıtla #23 : 15 Nisan 2008, 22:26:34 » |
|
|
| |
|
|
|
a.s abim k.bakma oyundaydım anca gelebıldım kahveler süper olmus ellerine sağlık  |
|
|
|
|
ѕαηмαкι уαşıуσяυм,&#
|
|
|
**ESMERHAN**
Admin
|
 |
« Yanıtla #24 : 15 Nisan 2008, 22:50:25 » |
|
|
| |
|
|
|
Afiyet olsun güzel kardeslerim, bir kahvenin lafimi olur. Arada ugrayin hem kahvenizi icer pocanizi yer hemde iki muhabbet ederiz. |
|
|
|
|
|
|
|
|