YAREN FM FORUM
Duyurular: Arkadaslar Forumda ekleyeceginiz yazilarinizi Daha dikkatli olarak yerlerine ekleyiniz Lütfen.Önemle Rica olunur..

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
20 Kasım 2008, 00:46:16

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Konu Bilgileri
Konu Basligi
Konu: Asker carsi izninde buraya bir slm birak
Konudaki Cevap Sayisi
36
Görüntülenme Sayisi
1376

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Asker carsi izninde buraya bir slm birak  (Okunma Sayısı 1376 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HAZAL
Yönetici
*

Insan Yapacaklari Ile Degil Yaptiklari ile Anilir.

« : 10 Şubat 2007, 11:13:20 »

Askere giden genclerimiz kisaca demek istediginiz,yahut paylasmak istediginiz seyler olursa,herkes görebilsin diye buraya yazabilirsiniz.
Hem herkes okumus olur.Hemde selaminizi aliriz..
Hadin bakalim kisa notlarinizi bekliyoruzz...
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2008, 23:47:10 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged

Saygi alinmaz kazanilir.Saygili olacak ve saygiyi hakedeceksin.
hakate
Üye
*

beni sakin ama sakin unutmayin

« Yanıtla #1 : 24 Mart 2007, 12:34:20 »

yarenfme sevgiler saygılar su an carsı iznindeyim ve ilk defa carsıya cıktım ilk isim yarenfm e girmek oldu hepinizi cok özledim insallah en yakın zamanda tekrar aranızda olucam sevgilerledeli asker gürsoy(müdür)  
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2008, 23:52:34 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged
*~MEMATI~*
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 24 Mart 2007, 16:10:07 »

slm yarenfm ailesi ben ilk çarşı izininde cvb yazamasamda 2.günde yazayım dedim ilk gün şifreyi hatırlayamadım da benim askerlik çok iyi bende çok iyiyim inşallah herkes iyidir..ögrendim ki agam hastaymışsın yine agam sana acil şifalar biran önce iyileşte kafamızda soru işareti kalmasın artık.... hepinize sevgilerle yanlız kurt memati
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2008, 23:52:59 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged
HAZAL
Yönetici
*

« Yanıtla #3 : 27 Mart 2007, 19:51:33 »

Gürsoy ve Memati yarenin  vefali askerleri..
Evet carsiya cikinca bizleri hatirlamaniz yarene gelmeniz ,
tekrar eski günlerdeki gibi aramiza katilmaniz bizi ne kadar mutlu etti anlatamam canlarim..
Allah sizlere can sagligi versin ..Her zaman iyi haberlerinizi burada bekliyoruz canlar..
Allah yar ve yardimciniz olsun..
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2008, 23:58:08 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged

ASKOROZ_DERESI
Üye
*

« Yanıtla #4 : 15 Nisan 2007, 14:02:12 »

Acemelİkten sonra İkİncİ Çarsiya ÇikiŞim İlk kez gÜrcİstanda ÇİkmİŞtİm gİrdİgİmde radyoya kimse yopktu selam yolladim valla sİvİl hayati Özlemeye baŞladim benİm İÇİn tek fark olan askerİ gemİde olmak gene Ülke Ülke gezİyorum aci abla  kendİnİze İyİ bakin sayfamdakİ mesajlara cevap verdİm bu arada suan karadeniz ereglide  gÖrevdeyİz

seelord
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2008, 23:58:34 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged
*~MEMATI~*
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 15 Nisan 2007, 16:03:39 »

slm yaren fm ailesi.çarşı izinine çıktım tabiki yarenfm e girmeden yapamadım.......hazal abam seninle konuşamadım kendine çok iyi bak abam benim   dağıtıma çıktığımda inşallah uzun uzun konusuruz......agam ve hazal abam ellerinizden öperim kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun......
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2008, 23:59:23 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged
YarenFm
Yönetici
*

« Yanıtla #6 : 22 Nisan 2007, 21:40:55 »

memati hazal abla  tr ye tatile gitti bir süredir yok armızda geldiği zaman  görüsürsün inşallah kendine iyi bak hayırlı teskereler
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2008, 23:59:56 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged

Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
*~MEMATI~*
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 23 Nisan 2007, 13:54:27 »

Hazal abamın tr de olduğunu biliyom........belki radyoya girer diye düşündüm msne girmiyo...........hazal abam msj bırak bana............
  mutlu
« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2008, 09:25:25 Gönderen: ACIHAYAT » Moderatöre Bildir   Logged
*~MEMATI~*
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 29 Nisan 2007, 13:33:02 »

walla yarenfmde benden baŞka asker yok galİba ne gÜrsoy msj birakiyo nede cem....bakiyom hep msj birakmiŞim.............neyse benİm bu son ÇarŞi İzİnİm acemİlİkte acemİlİk bİttİ artik İnŞallah usta bİrlİĞİnde de bukdr ÇarŞi İzİnİm olurda buraya bİŞeyler yazarim..........ama yazdiklarima sİzde bİŞeyler eklersenİz gerÇİ radyoda konuŞuyoz ama konuŞamadiĞimiz zaman İÇİn geÇerlİ olsun..............Özellİkle hazal abam ve hanimagamdan beklİyom onlarin yerİ bambaŞka....... mutlu
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 00:00:20 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged
*~MEMATI~*
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 10 Mayıs 2007, 16:01:14 »

Ewt yarenfm aİlesİ bana verİlen İzİn bİttİ her İzİnİmde sİzlerle beraber olmaktan Çok mutluydum İnŞallah gİtdİĞİm yerde de İzİnİm olurda araniza katilirim......askerlİĞİn ne kadar cİddİ olduĞunu Çok İyİ nladim onun İÇİn gİdİpte dÖnememek dÖnÜpte gÖrememek kavramina dayanarak hazal abla ve hanimagam hakkinizi helal edİn manevİ olarak hakkiniz Çok var buna alİ abİmde dahİl...........İnŞallah saĞsalİm gelİrİm ozmn gÖrÜŞme firsatimiz olur eĞer hazal abla almanyaya gelİrsem senİ mutlaka gÖrmek ve ellerİnden Öpmek İstİyom..........hepİnİzİ Çok sevİyorum hepİnİz allaha emanet olun kendİnİze İyİ bakin......
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 00:00:43 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged
HAZAL
Yönetici
*

« Yanıtla #10 : 11 Mayıs 2007, 05:41:57 »

Sende Allaha emanetsin askerim..Allah yar ve yardimcin olsun..
Cok zor bir yerde görev alacaksin o yüzden biraz endiseliyim..
Ablam insallah dön gel ve Almanyalara gel ben seni Krallar gibi agirlarim ..
Fulya bize senden emanettir ve biz oldugumz sürecede gözün arkada kalmasin..
Seni sana seni Allaha emanet ediyorum ve burda sizleri bekliyoruz hep beraber..

Gürsoyla görüstük fakat Leyneliden bir haber alamiyoruz 
Seelord sen nerelerdesin ne selamin geliyor ne Radyoya geliyorsun ablam..
Kisa zamanda görüsmek bulusmak dilegiyle canlar..Allaha emanet olun..
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 00:01:02 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged

*~MEMATI~*
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 11 Mayıs 2007, 15:32:37 »

Slms yarenfm aİlesİ allahin İzİnİyle elaziĞa vardim.hazal ablam sen varken gÖzÜm arkada kalirmi hİÇ senİ İyİkİ tanimiŞim sen mİ  sİn............dİyecek laf bulamiyom hepİnİz allaha emanet olun en yakin zamanda aranizdayim.
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 00:01:36 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged
Beste_nl
VIP Üye
*

Sevgi Paylasildikça Çogalir...!!!

« Yanıtla #12 : 11 Mayıs 2007, 19:12:34 »

UYYYYYYYYYYYYYYYYYY canummmmmm sen Elazigami gettinnnnnn nasil oralarr ben Elazigliyim soylemistim sana umarim yerinden memnun kalirsin .... kendine cok cok cok dikat et Allahima emanet ol..umarin en kisa zamanda gene bir arada oluruz sen gene beni kizdirirsin...ya uyus insan demezmi iznim bitti gidicem diye hic konusamadikta neyse insallah bir dahaki sefere kendine cok iyi bak olurmu
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 00:01:55 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged

Gec Kalmis Bir Tebesüm,idamdan Sonraki Affa Benzer...!!!
*~MEMATI~*
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 19 Mayıs 2007, 11:15:20 »

EWT elazığa vardım.son 2 gün kala seni sora sora halim kalmadı walla bağdatı sorsam bulmuştum...... /.....elazığ harika ama ben tunceli hozata gitcem..........daha gidemedim teskereyi burdan alcan galiba......uyusssssssssss caduuuuuuuuuuu ben seni ne zaman sinir ettim yafffff.ben bi dönem allahın iziniyle ozmn sen görürsün uyussssssssss......neyse kendine iyi bak görüşmek dileğiyle mutlu
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 00:02:12 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged
hakate
Üye
*

« Yanıtla #14 : 10 Haziran 2007, 13:59:04 »

selammmmmmmm sonunda carsıya cıktım iste sizleri cok özledim aklımda ilk ailem sonra yarenfm var canlı yayındayım fakat agam ve aci aplamı göremedim mematiii kardesim kendine cok ama cok ii bak gercekten sürekli aklımdasin kendine cok ama cok dikkat et aci apla ve agam ellerinizden öperim sevgilerle....
görüsmek dilegi ile...
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 00:02:35 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged
*~MEMATI~*
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 10 Haziran 2007, 16:32:34 »

SLM YARENFM AİLESİ gürsoy la senin gibi evimin yanında askerlik yapmıyom tamam mı tabi carsı izinine çıkacan...ben allahın dagında insan bile göremiyom şuan elazığa geldim onun için çarşıdayım yoksa çarsıya 6 ay hasret kalcaktım gerçi 5 ay yine göremicem interneti.....walla ben iyiyim kardeşim sen kenine iyi bak....
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 00:02:52 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged
HAZAL
Yönetici
*

« Yanıtla #16 : 18 Haziran 2007, 13:28:59 »

Malesef hakate seni göremedim ..
Rasgelemedik cok üzüldüm..Insallah baska izinde rasgeliriz..
Allah emanetsin Asker görüsmek dilegiyle.. mutlu
Allah yar ve yardimcin olsun..
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 00:03:11 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged

hakate
Üye
*

« Yanıtla #17 : 23 Haziran 2007, 14:39:06 »

memati allah seni bildigi gibi yapsin ben cok mu istiyordum denizlide askerlik yapmayi  biliyorsun askerlik yapacagimiz yerleri kendimiz secmiyorum bende isterdim doguda görev yapmayi ama olmadi kendine cok ama cok dikkat et cemden hiç haber alamdim zaten canim ona sıkılıyor haftaya fotolarimi ekleyecegim .yarenfm doslari sizleride özledim tabii ama 2 haftada bir carsiya cıkıyorum kendinize cok ii bakin a.e.o sakın ama sakın beni unutmayin
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 00:03:28 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged
*~MEMATI~*
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 27 Haziran 2007, 11:19:05 »

gürsoy sus ballı heriffffff.... dostum yüce insan sen beni merak etme çakallara yem olmam ben...walla bende cemi merak ediyom hiç haber yok walla ağostosta eve gidebilirim gürsoy... şafağın çok koçum atarsa 335 başka yok  /
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 00:03:44 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged
hakate
Üye
*

« Yanıtla #19 : 07 Temmuz 2007, 13:51:07 »

memati şafagı nöbette vurdum cok hızlı düsmeye başladı biliyon mu ben haftaya pazar carsı iznine cıkıp eve gidecem bir konuda haklısın ballıyım ama askerliği siz yapıyorsunuz benim askerden sonra sizin kadar anlatacak bir anım olmayacak
bu arada safakkkk 315 atarsa
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 00:04:01 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged
hexe06
HEXE=CADI
VIP Üye
*

~~YAREN CADISI~~

« Yanıtla #20 : 07 Temmuz 2007, 17:35:44 »

hayirli teskereler canlarim kendinize cok dikkat edin biz bekkliyoruz sizi burda
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 00:04:25 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged
Beste_nl
VIP Üye
*

Sevgi Paylasildikça Çogalir...!!!

« Yanıtla #21 : 07 Temmuz 2007, 17:45:20 »

Uyyyyyyy Keske Bende Erkek Olsaydim Yaffff Bende Askere Gitmek Istiyommmm Bunlari Boyle yazdiklarini okuyunca bende  Özendim Vallah Mananeeeeeeeeeeeeeee Mende Askere Ditmek Istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm  
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 00:05:01 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged

Gec Kalmis Bir Tebesüm,idamdan Sonraki Affa Benzer...!!!
*~MEMATI~*
Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 19 Temmuz 2007, 12:57:06 »

slms uyusssss seni askerliğe alırlarmı hiç senin ne işin var askerde  / neyse burada ben elazığa yeniden geldim 30 temmuzda ameliyat olcam..gürsoy ağostosta bi aksilik olmazsa evde olcam....şafak demiş skorsky atarsa pat pat /hazal abla tekrar gelcem senin için seni göremedim  :(sen bitanesin abam .......melek abam sana sewiyorum :angelallaha emanet olun ben iyiyim
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 00:05:35 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged
ell-cezire
ell-cezire
VIP Üye
*

GİDEMEDİGİMİZ YER BİZİM DEGİLDİR.......

« Yanıtla #23 : 22 Kasım 2007, 10:07:39 »

msj lerı okurken encok  duygulandıgım sayfaaa burası oldu   ALLAH tum askerlerımızın yar ve  yardımcısı olsun 

ALLAH'A EMANETSİNİZ BU VATAN SİZLERE EMANET 
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 00:05:53 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged

GİDEN GİTMİŞTİR
vurgun-58
Üye
*

vurgun-58

« Yanıtla #24 : 26 Kasım 2007, 19:35:16 »

Canlar allaha emanetsİnİzz sİzlerle gurur duyuyoruz bende 3 gun once kardesİmİ yolladim askere herkese  hayirli teskereler ..askerlik farkli bisi yasamak lazimmm anlatilmazzz..
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 00:06:13 Gönderen: By Suskun » Moderatöre Bildir   Logged
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: