|
|
|
|
|
|
|
|
ASKOROZ_DERESI
Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : 15 Nisan 2007, 14:02:12 » |
|
|
| |
|
|
|
Acemelİkten sonra İkİncİ Çarsiya ÇikiŞim İlk kez gÜrcİstanda ÇİkmİŞtİm gİrdİgİmde radyoya kimse yopktu selam yolladim valla sİvİl hayati Özlemeye baŞladim benİm İÇİn tek fark olan askerİ gemİde olmak gene Ülke Ülke gezİyorum aci abla kendİnİze İyİ bakin sayfamdakİ mesajlara cevap verdİm bu arada suan karadeniz ereglide gÖrevdeyİz
seelord |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2008, 23:58:34 Gönderen: By Suskun »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
|
YarenFm
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #6 : 22 Nisan 2007, 21:40:55 » |
|
|
| |
|
|
|
memati hazal abla tr ye tatile gitti bir süredir yok armızda geldiği zaman görüsürsün inşallah kendine iyi bak hayırlı teskereler |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2008, 23:59:56 Gönderen: By Suskun »
|
Moderatöre Bildir
|
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakate
Üye
beni sakin ama sakin unutmayin
|
 |
« Yanıtla #14 : 10 Haziran 2007, 13:59:04 » |
|
|
| |
|
|
|
selammmmmmmm sonunda carsıya cıktım iste sizleri cok özledim aklımda ilk ailem sonra yarenfm var canlı yayındayım fakat agam ve aci aplamı göremedim mematiii kardesim kendine cok ama cok ii bak gercekten sürekli aklımdasin kendine cok ama cok dikkat et aci apla ve agam ellerinizden öperim sevgilerle.... görüsmek dilegi ile...
|
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 00:02:35 Gönderen: By Suskun »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
|
|
|
hakate
Üye
beni sakin ama sakin unutmayin
|
 |
« Yanıtla #17 : 23 Haziran 2007, 14:39:06 » |
|
|
| |
|
|
|
memati allah seni bildigi gibi yapsin ben cok mu istiyordum denizlide askerlik yapmayi biliyorsun askerlik yapacagimiz yerleri kendimiz secmiyorum bende isterdim doguda görev yapmayi ama olmadi kendine cok ama cok dikkat et cemden hiç haber alamdim zaten canim ona sıkılıyor haftaya fotolarimi ekleyecegim .yarenfm doslari sizleride özledim tabii ama 2 haftada bir carsiya cıkıyorum kendinize cok ii bakin a.e.o sakın ama sakın beni unutmayin |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 00:03:28 Gönderen: By Suskun »
|
Moderatöre Bildir
|
|