*ALeVGöZLüM*
her güzel baslangıcın sonu ayrılık olacaksa varsın baslangıclar olmasın
Süper Moderatör
Varligimi kiymet bilmeyeni yoklugmla terbiye ederm
|
 |
« : 27 Temmuz 2008, 14:13:49 » |
|
|
| |
|
|
|
Herkesi buraya bekliyorum artik kendi yörenize ait sive nizle konusmaya davet ediyorum
konustugunuz sivenin nereye ait oldugunuda yazmayi unutmayin 
tabiki saygi cercevesinde! 
ilk ben basliyayim
giresun sivesiyle
habugününüz nasil geceyi anlatun ba bakim 
|
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2008, 18:33:21 Gönderen: By Suskun »
|
Moderatöre Bildir
|
~*(( NaSiL BaKaRSaN ÖyLe GöRüRSüN ))*~
|
|
|
*ALeVGöZLüM*
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #1 : 27 Temmuz 2008, 18:25:57 » |
|
|
|
|
|
By Suskun
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #2 : 27 Temmuz 2008, 21:53:04 » |
|
|
| |
|
|
|
Merhaba Alew hanim nasilsiniz efendim? cok tsk ederim efendim ben cok iyim.. Saygilar efendim  |
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
Etem_Murat
VIP Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : 27 Temmuz 2008, 22:57:58 » |
|
|
| |
|
|
|
Nörek alev anım bugun bizde sana ayak uydurak dedik bak nögurdugumuzu yazi yaziyok nörek işde sivas şifesiyle bir kac cumle |
|
|
|
|
"Cehalet insanı çirkinleştirir .Suskunluğum asaletimdendir Her lafa verilecek cevabım vardır Lakin lafa bakarım laf mı diye Adama bakarım adam mı diye... "
|
|
|
:~:-NaZLI-:~:
NaZ
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #4 : 27 Temmuz 2008, 23:01:07 » |
|
|
| |
|
|
|
Napcen gari iyiyim Alevimmmm Sen nassın bakem  |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 13:58:56 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
Ne Mutlu Türküm Diyene
|
|
|
*ALeVGöZLüM*
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Temmuz 2008, 23:10:39 » |
|
|
| |
|
|
|
ben eyiyim hamd olsin nasilda kibar konusun borakan abi uyyy istanbullumisun sen he 
haburalara bi yagmur yagayi görseniz sel olacak mübarek da esmerhan abim gaybanayi geturemedi acep yoldami kaldi az iki konusup gülecuduk |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 13:59:34 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
**ESMERHAN**
VIP Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : 28 Temmuz 2008, 01:47:04 » |
|
|
| |
|
|
|
Alev hemsom habu konuyu acmakla fene ehil etmisin heri. Hepsinden haccak bir konu olmus. Ha unutmadan söylim habu aksam bir cig makarna yedim fene zollu olmustu, fene dadduktu. Yakinda sirun da yicem. Sen habunlari biliyormusun bilmem. Gaybana habu yazilanlari görse hemen gelürdü buraya emme habari yok galiba. Ama zabaccak msn sini acik görsem, sölerim habar ederim una. Hadi simdilim saglicakla kal haccak bacim bemm. |
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
*ALeVGöZLüM*
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #7 : 28 Temmuz 2008, 01:54:21 » |
|
|
| |
|
|
|
uhemmmmmmm ho gadar yemekleri saydun saydun gelde acikma simcik bizede yazukdur da gece olmus garnimiz zil calay ho yemeklerin hepisini bilim ee bende giresun giziyim da  gaybanayi beklerum herzaman az güleruk  sagol abim begendigine sevindim haccak kal kendine haccak bak eyi geceler  |
|
|
|
|
|
|
|
By Suskun
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #8 : 28 Temmuz 2008, 02:12:48 » |
|
|
| |
|
|
|
ben eyiyim hamd olsin nasilda kibar konusun borakan abi uyyy istanbullumisun sen he
haburalara bi yagmur yagayi görseniz sel olacak mübarek da esmerhan abim gaybanayi geturemedi acep yoldami kaldi az iki konusup gülecuduk
Uyyyyy hatcem ben ankaraluyum daaa  |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 14:00:58 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
ACIHAYAT
WaRSa Bi SoRuN YaPaLıM AçIk OtuRuM...
Yönetici
Insan Yapacaklari Ile Degil Yaptiklari ile Anilir.
|
 |
« Yanıtla #9 : 28 Temmuz 2008, 09:08:43 » |
|
|
| |
|
|
|
Gonusmalari anlamakta zorlaniyom heri.. / / Giresun sivesi bu kadar zormu ..  |
|
|
|
|
Saygi alinmaz kazanilir.Saygili olacak ve saygiyi hakedeceksin. ACIHAYAT
|
|
|
*ALeVGöZLüM*
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #10 : 28 Temmuz 2008, 12:03:17 » |
|
|
| |
|
|
|
Gonusmalari anlamakta zorlaniyom heri.. Giresun sivesi bu kadar zormu .. 
ama ablam bak ne güzel konustun zor degil aslinda biraz karisik olabilir 
borakan abim demek sen ankaraliydin hee ne haccak (güzel demek) konusuyon sen heri |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 14:01:58 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
|
**ESMERHAN**
VIP Üye
|
 |
« Yanıtla #12 : 29 Temmuz 2008, 10:46:06 » |
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Gülümse
|
 |
« Yanıtla #13 : 29 Temmuz 2008, 10:54:05 » |
|
|
| |
|
|
|
He anam he yanıyuk adam accuk serin hava yollar buruya.. Saada iyi günler bidenem, aslan abim, yakışıklı abim, bidenecük abim beem, çok seveyum ben seni daa..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
**ESMERHAN**
VIP Üye
|
 |
« Yanıtla #14 : 29 Temmuz 2008, 10:58:26 » |
|
|
| |
|
|
|
He anam he yanıyuk adam accuk serin hava yollar buruya.. Saada iyi günler bidenem, aslan abim, yakışıklı abim, bidenecük abim beem, çok seveyum ben seni daa.. 
giz ben urda olsam simdi ssenin vantilatörün olurdum emme yogum. Andir galsin habu gurbet. Enisteme söyle saa kilima alsin, beni gendüne bulastirmasin. Haccak bacim, dadduk bacim, carpadak öptüm ahada seni. |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 14:02:40 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
NaZ
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #15 : 29 Temmuz 2008, 11:06:07 » |
|
|
| |
|
|
|
Aha iki gardaş ne güzelde laflıyonuz Haccak gülümseme ayamda buralarda ıscak yanıp tutuşiyuk Allah'ım bişey anladıysam arap olayım |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 14:04:06 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
Ne Mutlu Türküm Diyene
|
|
|
**ESMERHAN**
VIP Üye
|
 |
« Yanıtla #16 : 29 Temmuz 2008, 11:12:53 » |
|
|
| |
|
|
|
giz nazooooooooooooo... huuuuuuuuuuuuuuuu gülümseme deyil gülümse.. gülümse heri. Sabah seriflerin hayirli olsun Nazli, haccak bacimlA birbirimizi bulmusken iki laf edelim deDiydük. Emme mesafe fene irak, böle hic olmyuor. Ne etcük bilmemki. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NaZ
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #18 : 29 Temmuz 2008, 11:28:13 » |
|
|
| |
|
|
|
Eyyyyyyy Haccak abimmm geldummmm laflayun laflayun gari pek gözel oluyo iki haccak gardaşlar İmreniyrum size ırak gibu düşünmeyun yamacunuza yamacunuza yaklaşın iki gardaş fene imrendum size çarpadanak kavuşun inşallahh |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 14:05:29 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
Ne Mutlu Türküm Diyene
|
|
|
|
Gülümse
|
 |
« Yanıtla #19 : 29 Temmuz 2008, 11:28:56 » |
|
|
| |
|
|
|
He ya nazlıcan nickimi hep yanlış yazıyın bozuliyım haa..  Doğru diyın abicim özlüyuk seni tası tarağı toplıyıpda gelcenmi nedcen. |
|
|
|
|
|
|
|
|
*ALeVGöZLüM*
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #20 : 29 Temmuz 2008, 13:26:22 » |
|
|
| |
|
|
|
oyyyyyyyyyyy habu giz fene güzel konusuy gül gül öldüm haburda Allahda sizi güldürsün emi esmerhan abimmm bacin has giza benziy cok kanim isinda ona ee ne de olsa hemseri ne güzel konusunuz haburalardada bi yagmur var caranak mübarek günes arada göz girpi ama hemencekde kayboluy aha bugün iki günes yüzü gördük azicuk isinak diyim emme yagmur yagmazsa bakacuk
haden ba müsade Mirac kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarinizi kabul etsun amin  |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 14:06:49 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
YüReKTeN
VIP Üye
|
 |
« Yanıtla #21 : 05 Ekim 2008, 20:49:44 » |
|
|
| |
|
|
|
bunlar ne konusir ben anlamiram bilmirem ne yazsam iki sahattur yazduklarini okiram arkadaslarin en eyi sive gene bayburt un  |
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapGüzellik, insanda kalıcı değildir, er-geç gider. Geçici olan şeyle kibirlenmek, ahmaklıktırResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
*ALeVGöZLüM*
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #22 : 05 Ekim 2008, 21:33:12 » |
|
|