KOSOVALI_ESMER
by KOSOVALI
VIP Üye
Bükemedigin Eli Öpeceksin...by KOSOVALI
|
 |
« : 26 Ağustos 2008, 18:50:49 » |
|
|
| |
|
|
|
isyan-kâr=isyan etmekle kâr elde edeceğini uman kişi...İsyan kelimesi dinimizce uygun bir kelime degildir aslında...insanlar hep neden kullanırlar anlamıs degiliz...sen karsıdakı kısıye isyan ediyorsun ama o kiside Allah'ın yarattıgı kul..Allah'ın yarattıgı kula isyan demek Allah'a isyan demektir...Azı ile kanaat etmeyen, çoğu ile gözü doymayan; Haşâ! ! yeri gelir rabbine karşı olan ve bunu sözlerinde, yazılarında belli eden, nankörlerdir...!!!
Peki İsyankar beyy size sunu soruyorum siz Mechulu merak ediyorsunuz acaba kendinizi foruma neden tanıtmıyorsunuz...Ben sizin kim oldugunuzu biliyorum...gerçektende çok anlamlı we dogru yazılar yazıyorsunuz...Ben Mechul'ude tanıyorum ama Mechul'unde dedigi gibi İki Kisinin Bildigi Sır Degildir... Yöneticiler böyle bir görüs almıslar demekki kimsenin bilmesini istemiyorlar...Belki de anlamıssınızdır kim oldugunu..Orası beni ilgilendirmez...Bu nickinin ne amaçla alındıgını da biliyorum (İsyankar'ın)...sözlerinizde haklısınız madem mechul neden açıklanmıyor..Kim oldugu bilinmiyor...Sizde açıklarmısınız foruma kim oldugunuzu...ben biliyorum ama bilmeyenler olabilir SAYGILARIMLA  |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2008, 18:52:34 Gönderen: KOSOVALI_ESMER »
|
Moderatöre Bildir
|
ßizim Dewlet Oldugumuz Yerde Kimse Kral Olamaz, ßizim Kral Oldugumuz Yerde de Kimse Dewlet Kuramaz...by KOSOVALI
Ne Kimsenin Köpegi Olduk Nede Kimsenin Köpekleriyle Muhatap Olduk Anlayın Artık ßizi ßiz Sadece ßiz Olduk...by KOSOVALI
|
|
|
**ESMERHAN**
VIP Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2008, 19:00:47 » |
|
|
| |
|
|
|
Yukaridaki yaziyi kosovali yazmis olamaz. Hekesin kaleminin gücünü az cok biliyorum. Kosovalida bu yaziyi yazacak alt yapi mevcut deyil. Özelliklede isyankarin mechul yazisindan sonra, bu baglantiyi kurup dile getirecek bir kapasite kimlerde mevcut onuda cok iyi biliyorum. Kimse oyun oynamasin arkadaslar. Isyankarin o nicki neden aldigi ortadadir. Bunu bile bile bu sekilde davranmak, gözünün üstüne yumrugu yemis olan boksörün, can havliyle kendisini savunmak icin ataga gecmesi seklinde aciklanabilirki, ben bu boksörleri cok iyi biliyorum. Hadi ALLAH´a emanet olun, ise gec kaliyorum. Ama bu sekilde davranislar hos deyil. Mechul hakkindaki tezin dogru oldugunu kanitlarki, eminim sizde bunu hic istemezssiniz. |
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
ali efter
|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Ağustos 2008, 19:17:45 » |
|
|
| |
|
|
|
yahu arkadaşlar cahilliğime sayın ama birşey sormak istiyorum.Yani kuralları ve işleyişi bilmediğimden.Şimdi forum müdavimlerinin hepsi forumdaki kimseleri adminleri görevlileri tanımak zorunda mıdır?Ben tanımıyorum bir çoğunu.Şimdi ben onları tanımayınca paylaşım yapmamam filan mı gerekiyor?Hem işin doğrusu tanıyınca ne olacak onuda bilmiyorum.Yazı yazıyorum yanıt veren arkadaşlar olduğunda saygılarımı iletiyorum.Acaba bu tarz yeterli değil mi diye düşünüyorum.Benim meçhul admini tanıyıp yada tanıyamamam neden beni sınırlasın ki bu işi çözebilmiş değilim.Birileri açıklarsa sevinirim.Keza isyankar arkadaşıda açık hüviyeti ile tanıyıp tanıyamama olgusu benim üzerimde ne tür artılar ve eksiler yaratacaktır vallahi onuda bilmiyorum.Ama ben yazmaya devam edeceğim. Yani arkadaşlar kusura bakmayın ama bu sayfaya bu türden serzenişlerin yazılması bana birşeyler vermiyor diye düşünüyorum.Ama sonuçta her karar ve davranış yapan kişiyi bağlar. |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2008, 19:20:02 Gönderen: ali efter »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
KOSOVALI_ESMER
by KOSOVALI
VIP Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2008, 19:21:36 » |
|
|
| |
|
|
|
hayır esmerhan abi yukarıdakı yazıyı ben yazdım...benım adıma baska bır sahıs yazamaz...buna izin wermem....ben İsyankar'a haksızsın demiyorum...haklı mechulun kım oldugunu bilmek onunda hakkı ama bende diyorum ki madem merak ediyorsun kendinide açıklada forumda herkeste onun kim oldugunu bilsin...bu yazdıklarım kesinlikle saygısızlıkla alakası yok...demekki yukarıda yazzdıgım yazıya sende sasırdın...demekki böle yazılar yazabiliyormusum...ben sadece İsyankarın açıklama getirmesini istedim...elbette merak eden wardır...Bu İsyankar kim diye...ben merak ettim we kim oldugunuda buldum...yanı yazılardanda anlasılır...o yüzden belki sizde mechul tarafından belki bir tahmınde bulunmussunuzdur...kesinlikle sana söledigim sözden sonra büyüklere saygım war...Ama büyüklerde haddini asmadıgı sürece o yüzden herkese saygım war...İsyankar a da saygım war kimse bisey zannetmesın yani...benim tek dedigim herkesin mechulu merak ettigi gibi İsyankarıda merak etme hakları wardır...İnsallah yanılmıyorumdur....İsyankarın yazılarını konulara werdigi cewaplarını begeniyorum...SAYGILARIMLA  |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2008, 19:26:17 Gönderen: KOSOVALI_ESMER »
|
Moderatöre Bildir
|
ßizim Dewlet Oldugumuz Yerde Kimse Kral Olamaz, ßizim Kral Oldugumuz Yerde de Kimse Dewlet Kuramaz...by KOSOVALI
Ne Kimsenin Köpegi Olduk Nede Kimsenin Köpekleriyle Muhatap Olduk Anlayın Artık ßizi ßiz Sadece ßiz Olduk...by KOSOVALI
|
|
|
KOSOVALI_ESMER
by KOSOVALI
VIP Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : 26 Ağustos 2008, 19:24:36 » |
|
|
| |
|
|
|
yahu arkadaşlar cahilliğime sayın ama birşey sormak istiyorum.Yani kuralları ve işleyişi bilmediğimden.Şimdi forum müdavimlerinin hepsi forumdaki kimseleri adminleri görevlileri tanımak zorunda mıdır?Ben tanımıyorum bir çoğunu.Şimdi ben onları tanımayınca paylaşım yapmamam filan mı gerekiyor?Hem işin doğrusu tanıyınca ne olacak onuda bilmiyorum.Yazı yazıyorum yanıt veren arkadaşlar olduğunda saygılarımı iletiyorum.Acaba bu tarz yeterli değil mi diye düşünüyorum.Benim meçhul admini tanıyıp yada tanıyamamam neden beni sınırlasın ki bu işi çözebilmiş değilim.Birileri açıklarsa sevinirim.Keza isyankar arkadaşıda açık hüviyeti ile tanıyıp tanıyamama olgusu benim üzerimde ne tür artılar ve eksiler yaratacaktır vallahi onuda bilmiyorum.Ama ben yazmaya devam edeceğim. Yani arkadaşlar kusura bakmayın ama bu sayfaya bu türden serzenişlerin yazılması bana birşeyler vermiyor diye düşünüyorum.Ama sonuçta her karar ve davranış yapan kişiyi bağlar.
Ewet ali efter abim sözlerine tamamen katılıyorum...bende bunu söylüyorum...acaba karsıdakı mechul kosovali İsyankar ws..kim oldugu önemlı degıl...Mechulu tanısak ne olur tanımasak ne olur...İsyankarı tanısam ne olur tanımasam ne olur...bende diyorum ki İsyankar bey madem Mechul admini merak ediyor tanımak istiyor bende diyorum ki sizde kendınızı foruma tanıtın...açıklayın kım oldugunuzu  |
|
|
|
|
|
|
|
|
ali efter
|
 |
« Yanıtla #5 : 26 Ağustos 2008, 19:27:54 » |
|
|
| |
|
|
|
teşekkürler kosovalı kardeş |
|
|
|
|
|
|
|
|
YarenFm
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #6 : 26 Ağustos 2008, 22:34:42 » |
|
|
| |
|
|
|
isyan-kâr=isyan etmekle kâr elde edeceğini uman kişi...İsyan kelimesi dinimizce uygun bir kelime degildir aslında...insanlar hep neden kullanırlar anlamıs degiliz...sen karsıdakı kısıye isyan ediyorsun ama o kiside Allah'ın yarattıgı kul..Allah'ın yarattıgı kula isyan demek Allah'a isyan demektir...Azı ile kanaat etmeyen, çoğu ile gözü doymayan; Haşâ! ! yeri gelir rabbine karşı olan ve bunu sözlerinde, yazılarında belli eden, nankörlerdir...!!!
esmerhanın söylediği bu bölüm ahmet burası sana ait değil sana sen yazmadın derken kendi fikirlerini dökmemişin bir yerlerden alıntı yapmışın onu söylemek isiyor ikincisi sen isyankarın kim olduğunu nerden biliyorsun üçüncüsü bu konu seni neden bu kadar ilgilendiriyor mechlun kendisi cevap veremiycek kadar acizmi yoksa senimi mi görevlendirdi ben veremiyorum sen ver benim yerime diye sana ne oluyor da dövecek gibi bir hışımla geliyorsun anlamadım biraz sakin ol her sey bitti kendi acığımızı kapattık bu konular mı kaldı önce bir anla dinle ondan sonra yaz neden o konu açılmış amaç ne kime istinaden kimi anlatmaya çalışıyor içerisindeki ana hedef nedir bunların tezini bir ortaya dök sonra o konuya cevap ver artısında da da şöyle başla size bu konu hakkında görüşlerimizi belirttik peki siz kimsizini bir çok kişi merak ediyor diye başlasan gerekli cevabı gerekli mercilerden alırsın sen gelip sanki karşında suçlu var gibi yargılıyorsun kim olduğunu tahmin ediyorsun ve o şahısla aranda olan olaylar eskiden olan olaylar ne seni ne de baskasını bağlar unutmaki bir çok kişi bazı hatalar yapmıştır kişileri kendileri açıklamadığı sürece kimlikleri hakkında bilgi almak vermek istemek bizim hakkımız değildir bir çok kişide sordu bize ama gerekli cevabı aldılar bir kez daha söylüyorum buradan kendileri açıklamadığı sürece kimsenin kimlik bilgilerini veremeyiz isterkende uygun bir uslupla söylenir kim ne kimsin gibi sorular kişilik olarak soran kişinin ne kadar küçük beyinli olduğunu gösterir iyi forumlar
dip not: bildiklerin sende kalsın o biliyorum dediklerinide bilmiyorsun mechul adminin kim olduğunu benden başka bilen yok diğer yöneticilerde bilmiyor bilmediklerini daha öncede söyledim sana |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2008, 22:43:40 Gönderen: YarenFm »
|
Moderatöre Bildir
|
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
İsyankar***
VIP Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : 26 Ağustos 2008, 23:23:28 » |
|
|
| |
|
|
|
Teşekür ederim ali.Tam cevap yazdım senin yazını gördüm onun için baktım benim yazacaklarıımla örtüşüyor vaz geçtim. Yalınız Ahmet kardeşime şunu söylemek isterim.İsyan kötü bir şey değildir.insanlar bir haksızlık karşısında ve olumsuzluk karşısında isyan ederler.Kar kelimesine gelince burdaki kar senin yazdığın gibi bir çıkar sağlama veya ticaretteki kar değildir.burda kulanılan kar eki önüne gelen kelimenin uzmanlık alanı olduğunu gösterir.mesela sanat-kar,beste-kar veya sana daha yakın olan ve daha iyi anlıyacağın kelimeleri kullanayım hile-kar,sahte-kar gibi.Din hakkında fetva vermek seni aşar çünkü dinde isyan yok diyorsun.O zaman Peygamberefendimiz hiç ses çıkarmıyaydı putperestlere ,onlar dininde ve zulümunda devam etseydi.Her devrim bir isyanla başlar.İnsan olan her insan sorgular,neden niye,niçin diye,eğer bu sorgulamada bu sorularının karşısında bir adaletsizlik görüyorsa isyan bayrağını çeker yok insan değilse zaten senin dediğin gibi kaderimmiş der oturur.herhangi bir mücadele vermez.veya önüne atılan küçük bir nesneyle mutlu olur.bu bir kemik olur bu bir ünvaan olur veya bir kırmızı renk olur.artık kişinin tercihine kalmış.Yaşadığımız ortam ve hayatta bir şeyler ters gidiyorki ben isyankarım.isyanlardayım.Ama şunu söyleyim benim kim olduğum neyin nesi olduğum hiç önemli değil.bu forumun bir üyesiyim.sen çok geç kaldın benim kim olduğumu yönetim çoktan biliyor.çöplükte çakı bulmuş şopar gibi sevinmenede bir anlam veremedim sevgili kardeşim.Ahmet yaptıkların ve davranışların ve de yyazdıkların hiç hoşuma gitmiyor.onun için gerek msn de gerek radyoda vede forumda cevap vermiyorum.Bence önce yetişmen lazım,fevri hareketlerden kaçın,ilk önce kendini tanı gözlerinden öperim iyi forumlar. |
|
|
|
|
El olma.
Elin olma.
Elden olma.
El olan,elin olan,elinide,kolunuda,
Vatanını,bayrağını,dinini,namusunu
ve dahi Devletini kaybeder.. (Dede Korkut)
|
|
|
ACIHAYAT
WaRSa Bi SoRuN YaPaLıM AçIk OtuRuM...
Yönetici
Insan Yapacaklari Ile Degil Yaptiklari ile Anilir.
|
 |
« Yanıtla #9 : 27 Ağustos 2008, 01:46:13 » |
|
|
| |
|
|
|
Yani su Forumdanda ayrilmaya gelmiyor hic. Ne zaman gelsem tantana var Helal.. 
1.Mechulün kim oldugu kendisini ve Yönetimi baglar kimseyi degil. Fazla merakta iyi degildir Arkadaslar. Bana Mechulüde soran oldu Isyankarida ve asla bilgi vermedim.
2.Isyankar kim oldugunu aciklamadikca bizim bunu söyleme yetkimiz yoktur.
3.Neyi tartisiyorsunuz anlamis degilim?
Mechulün kimligini ögrenince madalyonmu var bulana yoksa. Isyankar sizden ricam sudur Mechule atfen yazi yazmamaniz. Olay büyümesin diye kitledi bugün ve hala mechul isyankar tartisiliyor. Konumu bitti arkadaslar? Simdi bilin bakalim kim kimdirmi oynayacagiz. Bunun getirisi ve götürüsü ne olacak peki? Koca bir sifir. Bir daha böyle yazilar görürsem aninda kaldiririm bilginize.. Iyi Forumlar..
|
|
|
|
|
Saygi alinmaz kazanilir.Saygili olacak ve saygiyi hakedeceksin. ACIHAYAT
|
|
|
ACIHAYAT
WaRSa Bi SoRuN YaPaLıM AçIk OtuRuM...
Yönetici
Insan Yapacaklari Ile Degil Yaptiklari ile Anilir.
|
 |
« Yanıtla #10 : 27 Ağustos 2008, 01:50:46 » |
|
|
| |
|
|
|
yahu arkadaşlar cahilliğime sayın ama birşey sormak istiyorum.Yani kuralları ve işleyişi bilmediğimden.Şimdi forum müdavimlerinin hepsi forumdaki kimseleri adminleri görevlileri tanımak zorunda mıdır?Ben tanımıyorum bir çoğunu.Şimdi ben onları tanımayınca paylaşım yapmamam filan mı gerekiyor?Hem işin doğrusu tanıyınca ne olacak onuda bilmiyorum.Yazı yazıyorum yanıt veren arkadaşlar olduğunda saygılarımı iletiyorum.Acaba bu tarz yeterli değil mi diye düşünüyorum.Benim meçhul admini tanıyıp yada tanıyamamam neden beni sınırlasın ki bu işi çözebilmiş değilim.Birileri açıklarsa sevinirim.Keza isyankar arkadaşıda açık hüviyeti ile tanıyıp tanıyamama olgusu benim üzerimde ne tür artılar ve eksiler yaratacaktır vallahi onuda bilmiyorum.Ama ben yazmaya devam edeceğim. Yani arkadaşlar kusura bakmayın ama bu sayfaya bu türden serzenişlerin yazılması bana birşeyler vermiyor diye düşünüyorum.Ama sonuçta her karar ve davranış yapan kişiyi bağlar.
Güzel bir yazi olmus Ali efter.Yüreginize saglik. Sizin derin bilgilerimize ne kadar ihtiyacimiz var acikca görülüyor.. Biz burda birilerini tanimak icin degil Fikir paylasimi icin variz. Saygilar.. |
|
|
|
|
Saygi alinmaz kazanilir.Saygili olacak ve saygiyi hakedeceksin. ACIHAYAT
|
|
|
KOSOVALI_ESMER
by KOSOVALI
VIP Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : 27 Ağustos 2008, 09:50:59 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 09:53:14 Gönderen: KOSOVALI_ESMER »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|