*ALeVGöZLüM*
her güzel baslangıcın sonu ayrılık olacaksa varsın baslangıclar olmasın
Süper Moderatör
Varligimi kiymet bilmeyeni yoklugmla terbiye ederm
|
 |
« : 09 Ağustos 2008, 15:32:39 » |
|
|
| |
|
|
|
Neymiş ßu """7 Sayısı"""
Hafta 7 gun, Gokkusagi 7 renk, Dunyanin 7 Harikasi kabul gormus, Soyumuz 7 gobek, Dunyada varsayilir 7 kapi, Dunyanin etrafinda 7 gezegen, Buyuk Ayi 7 yildiz'li, Insan 7 cakrali, Nota sayisi 7, Islam dininine gore Kainat 7 safhada yaratildi, Kabe'nin etrafi 7 kere tavaf edilir (dolasilir), Manevi bilgeligin rakami yine 7, Katoliklerde 7 sakrament esas, Yahudilerde Kutsal Samdan 7 Mumlu , Eski Yunan Uygarliginda 7 Akilli Adam varsayilmis, Mitolojide ise 7 esas Tanri varsaymislar, Misir'da Gunes Tanrisi RA 7 ruhlu, Tibet'te 7 Buda, Cin'de kutsal 7 element varmis, Feng Shui'de iletisim sayisi 7, Tamamlanmis olmak esittir 7, Afrikalilarin Kwanza Bayrami 7 sembollu, Zulu susleri 7 renkli, Eskimolarda Kar 7 isimli, Hurmuz bile 7 kocali, Dinlenmek haftanin 7. gununde, Ciceklerden 7 veren gul , 7 Tepe ustunde Rio, 7 Tepe ustunde Roma, 7 Tepe ustunde Istanbul, James Bond bile 007, Yuzde 7 nokta (acik) var. (agiz, kulak 2, burun 2, goz 2), Dunyada var olmus 7 kita, Denizlerin figurativ sayisi 7, Kizilderililere gore mevsimler 7 tane, Avustralya yerlileri Aborjin ve Kulin'lere gore de mevsim 7 tane, Tum Japonlarda rakamlarin en ugurlusu 7, Tarot falinda 7 zafer, Pamuk Prenses ve 7 cuceler, Ilkokulun baslangici 7 yas Gokyuzu 7 kat!
sizce nedir bu 7 sayisi |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2008, 06:41:50 Gönderen: By Suskun »
|
Moderatöre Bildir
|
~*(( NaSiL BaKaRSaN ÖyLe GöRüRSüN ))*~
|
|
|
|
|
*ALeVGöZLüM*
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #2 : 09 Ağustos 2008, 21:15:55 » |
|
|
| |
|
|
|
bu 7 sayisi benim cok ilgimi cekti her sey 7 li arastirma yapicam bakalim neler cikicak tsk nazom yorumun icin  |
|
|
|
|
|
|
|
By Suskun
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #3 : 10 Ağustos 2008, 04:30:23 » |
|
|
| |
|
|
|
valla tek olarak 7 nedir bilemiyorum ama 77 biliyorum... / |
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
**ESMERHAN**
VIP Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : 10 Ağustos 2008, 06:27:56 » |
|
|
| |
|
|
|
Valla bence 7 sayisi en sevdigim rakamdir. Futbol oynarkende sirtimdaki numarada tesadüf bu ya 7 idi. Ben sag acik oynardim. Cok süratli oldugum icin vede iyi adam gectigim icin, haliyle bu rakam sirtima yazildi. Diger aciklamlara gelince vardir bir hikmeti diyorum. Vede paylasim icin tesekkür ediyorum. |
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
*ALeVGöZLüM*
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #5 : 10 Ağustos 2008, 23:39:30 » |
|
|
| |
|
|
|
sagolun yorumlariniz icin borakan abim ve esmerhan abim |
|
|
|
|
|
|
|
By Suskun
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #6 : 14 Ağustos 2008, 15:33:14 » |
|
|
| |
|
|
|
Dün arkadasim benim yemegimi yedi... Hayat ömrümü yedi...Forum saatlerimi yedi... daha sayayimi yedileri.... / |
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
*ALeVGöZLüM*
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #7 : 14 Ağustos 2008, 15:57:31 » |
|
|
| |
|
|
|
abim senin yediler baya cogaldi ama nedir bu yediler onu deyin bakalim herkes neden sekiz degilde yedi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|