By Suskun
Yönetici
|
 |
« : 22 Temmuz 2008, 23:03:58 » |
|
|
| |
|
|
|
Uyuz Oluyorum
--------------------------------------------------------------------------------
nasihat edip kendisi başka davrananlara... komşusu açken tok yatanlara.... devlet malı deniz yemeyen domuz diyenlere.... sürekli kaldırım taşlarını yenileyen belediyelere... rakibini kötüleyip oy almaya çalışan politikacılara... kendi annesi kızkardeşine namusu tavsiye edip başkasının karısına kızına asılanlara... namus giyimde değil kalptedir deyip orasını burasını açıp etini teşhir edenlere... kendisi sigara içip evladına içme diyenlere... her türlü başarısızlığına rağmen halen takımını en ve tek büyük görenlere... kendisi bir baltaya sap olmadığı halde onu bunu eleştirenlere.... hayatında hep yedek kalıp çocuğuna en iyi futbolcu olduğunu anlatan babalara... çok satmak için her türlü yalan haberi yazmayı mübah gören gazetelere... medeniyet deyip batının her türlü işe yaramaz özelliğini getirip yaşatanlara... çok sağlıklı deyip bitkisel margarini bize kakalayanlara... sen ben kavgasıyla memleketi bitirenlere... işi sadece namaz kıldırmak görüp makamının hakkını veremeyen imamlara... her konuda kendisini sütten çıkmış ak kaşık görüp başkasını kötüleyenlere... yaşlandığında çirkinleşeceğinin hesabını yapmayıp beden güzelliğini ön plana çıkarıp kalbini çirkinleştiren kızlara.... kel olduğu halde peruğuna jöle sürüp örtmeye çalışanlara... yerlere tükürenlere... kendisi 75 yıldır küçücük bir yeri zor idare edip 600 yıl dünyanın en büyük devleti olmuş atalarını eleştiren yeni nesile... yapıcı olmayıp yıkıcı olanlara.... bardağın hep boş tarafını görenlere.... ormanı yakanlara... hayvanları gereksiz yere öldürenlere... yaşamadan konuşanlara.... merhametsiz olanlara... cimri olanlara.... UYUZ OLUYORUUUUUUUM.~~ |
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
esrar-engiz
VIP Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : 22 Temmuz 2008, 23:11:05 » |
|
|
| |
|
|
|
bende uyuz oluyorum abıcım. insanın ici neyse dısıda o olmalı benceeeeeeeeeeeeeeeeeee.. iinsan nasıl davranırsa onu anlatmalı, kendisi ici neyse o olmalı benceeeeee... helede cimrileri bogazlamalıııııııııııııııııııı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
By Suskun
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #3 : 22 Temmuz 2008, 23:38:11 » |
|
|
| |
|
|
|
bende uyuz oluyorum abıcım. insanın ici neyse dısıda o olmalı benceeeeeeeeeeeeeeeeeee.. iinsan nasıl davranırsa onu anlatmalı, kendisi ici neyse o olmalı benceeeeee... helede cimrileri bogazlamalıııııııııııııııııııı
uyuz oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
*ALeVGöZLüM*
her güzel baslangıcın sonu ayrılık olacaksa varsın baslangıclar olmasın
Süper Moderatör
Varligimi kiymet bilmeyeni yoklugmla terbiye ederm
|
 |
« Yanıtla #4 : 23 Temmuz 2008, 00:29:39 » |
|
|
| |
|
|
|
aynen katiliyorum ne demisler ya oldugun gibi görün yada göründügün gibi ol emegine saglik abim |
|
|
|
|
~*(( NaSiL BaKaRSaN ÖyLe GöRüRSüN ))*~
|
|
|
By Suskun
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #5 : 23 Temmuz 2008, 00:31:40 » |
|
|
| |
|
|
|
borakan abim hepsine katılıyorum çok dogru sözler emegine saglık abim Nur can cok tsk ederim can ellerine yüregine saglik Saygilar  |
|
|
|
|
|
|
|
:~:-NaZLI-:~:
NaZ
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #6 : 23 Temmuz 2008, 00:45:24 » |
|
|
| |
|
|
|
Evet abimm hepside uyuz olunacak şeyler Okurken bile uyuz oldum.. Emeğinize sağlık abimmmm |
|
|
|
|
Ne Mutlu Türküm Diyene
|
|
|
By Suskun
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #7 : 23 Temmuz 2008, 00:47:10 » |
|
|
| |
|
|
|
aynen katiliyorum ne demisler ya oldugun gibi görün yada göründügün gibi ol emegine saglik abim
Evet can cok haklisin bende cok tsk ediyorum ellerine güzel yüregine saglik Saygilar can  |
|
|
|
|
|
|
|
BENGÜ
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #8 : 23 Temmuz 2008, 01:21:55 » |
|
|
| |
|
|
|
kendisi sigara içip evladına içme diyenlere... bunu ben yapıyorum ( sıgara ıcıyorum ve cocuklarıma sakın ıcmeyın dıyorum
boracan bana sakın uyuz olmaaaaaaaaaaaa cocuklarıma ben ıcıyorum sızde için diyemem yaaa hani derler ya yarası olan gocunur benimde yaram var ki hemen üzerime alındım çünki gerçekten de diyorum cocuklara sakın içmeyin sigara diye )
ellerine saglık cann.. |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 14:50:23 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
**ESMERHAN**
VIP Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : 23 Temmuz 2008, 01:34:43 » |
|
|
| |
|
|
|
Cok uyuz oldum cokkkkkkkkk..... kasinti basladi iyi mi ? |
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
By Suskun
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #10 : 23 Temmuz 2008, 01:56:07 » |
|
|
| |
|
|
|
boracan bana sakın uyuz olmaaaaaaaaaaaa cocuklarıma ben ıcıyorum sızde için diyemem yaaa (
Elif can heppimiz yaptigimiz seyleri cocuklarimiza yada bir baskasina yapma deriz yaptigimizin yanlis oldugunu biliriz ama bazi aliskanliklar kolay kolay terk edilmiyor iste bunu bildigimiz icinde daha aliskanlik edinmeden cocuklarimiza genclerimiizede uyari veririz yapmayin diye bu cok dogal... Kalkipta ben iciyorum al sende is diyecek selimiz yok zaten ama uyuz oluyorummmmmmmmmmmmm yinede  |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 14:51:16 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
By Suskun
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #11 : 23 Temmuz 2008, 01:57:24 » |
|
|
| |
|
|
|
Cok uyuz oldum cokkkkkkkkk..... kasinti basladi iyi mi ?
Esmerhan can aman deyip kasinma kasinanada uyuz oluyorum uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz  |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 14:52:11 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
ni_ha_lll
VIP Üye
|
 |
« Yanıtla #12 : 23 Temmuz 2008, 16:55:27 » |
|
|
| |
|
|
|
Uyuz olanlar bitlensinler, işte bunlar biziz kimse kendini muaf tutmasın. |
|
|
|
|
|
|
|
|
ACIHAYAT
WaRSa Bi SoRuN YaPaLıM AçIk OtuRuM...
Yönetici
Insan Yapacaklari Ile Degil Yaptiklari ile Anilir.
|
 |
« Yanıtla #13 : 23 Temmuz 2008, 19:03:40 » |
|
|
| |
|
|
|
Uyuz olanlar bitlensinler, işte bunlar biziz kimse kendini muaf tutmasın.
Nihal cidden alemsin öyle yerde öyle satir yaziyosun böyle oluyorum bak. 
Ve yazilar cok güzel bildiklerimiz ve bilmediklerimiz var. Aynaya bakmamizi sagliyor düsünmek..Tskler suskun.. |
|
|
|
|
Saygi alinmaz kazanilir.Saygili olacak ve saygiyi hakedeceksin. ACIHAYAT
|
|
|
Etem_Murat
VIP Üye
|
 |
« Yanıtla #14 : 23 Temmuz 2008, 20:42:42 » |
|
|
| |
|
|
|
Ana ben de uyuz oldum bunlararın bir kaci hariç tabi o alişkanliklarda bedede var / / |
|
|
|
|
"Cehalet insanı çirkinleştirir .Suskunluğum asaletimdendir Her lafa verilecek cevabım vardır Lakin lafa bakarım laf mı diye Adama bakarım adam mı diye... "
|
|
|
By Suskun
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #15 : 23 Temmuz 2008, 21:56:55 » |
|
|
| |
|
|
|
Nihal cidden alemsin öyle yerde öyle satir yaziyosun böyle oluyorum bak. Ve yazilar cok güzel bildiklerimiz ve bilmediklerimiz var. Aynaya bakmamizi sagliyor düsünmek..Tskler suskun..
Evet hocam sakasina yazilmi belkide ama aslinda bunlarin hepsi sizinde dediginiz gibi gercek seyler. Yalniz herkez bunlara uyuz olurda isin ilginc yani bunlari yapanlarda bunlara uyuz olur esas nokta burda iste |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 14:52:58 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
By Suskun
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #16 : 23 Temmuz 2008, 21:57:54 » |
|
|
| |
|
|
|
Ana ben de uyuz oldum bunlararın bir kaci hariç tabi o alişkanliklarda bedede var /
Ethem kardesim kesinlikle bende uyuz oldum vallahi |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 14:53:51 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
**ESMERHAN**
VIP Üye
|
 |
« Yanıtla #17 : 24 Temmuz 2008, 00:42:11 » |
|
|
| |
|
|
|
Esmerhan can aman deyip kasinma kasinanada uyuz oluyorum uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Abi sende herseye uyuz oluyorsun. Forumu uyuzlar bastiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............................... Bulasicidir aklinizda bulunsun. Ben bu konudan uzak durayim en iyisi |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 14:54:27 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
*ALeVGöZLüM*
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #18 : 24 Temmuz 2008, 18:02:45 » |
|
|
| |
|
|
|
Abi sende herseye uyuz oluyorsun. Forumu uyuzlar bastiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............................... Bulasicidir aklinizda bulunsun. Ben bu konudan uzak durayim en iyisi
|
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 14:55:19 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
~*(( NaSiL BaKaRSaN ÖyLe GöRüRSüN ))*~
|
|
|
|
KEJE
|
 |
« Yanıtla #19 : 26 Temmuz 2008, 04:00:58 » |
|
|
| |
|
|
|
ya hocam bende sana uyuz olacam az kaldi buneya nerden buluyorsun bukadar güzel konuları anlamıyorum hocam süpersın tek kelimeyle helal olsun emegine saglik ben hanim agama uyuz oluyorum senden güzelim diyor ya offf sorma getsin uyuz uyuz oldum bide gercekten insanlar ya oldugu gibi görülmeli yada görüldügü gibi olmali ben böyleyim herzaman oldugum gibiyim benis even böyle sevsin hocam saygilar |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 14:56:00 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
EN GÜZEL GÜNLER ZORLU DURAKLARDAN GEÇER GÜLÜMSE KADERİNE DERYA
|
|
|
By Suskun
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #20 : 26 Temmuz 2008, 04:45:23 » |
|
|
| |
|
|
|
Bende senin beni sürekli utandirmana mahcup etmene uyuz oluyorummmmmmmmmmmmmmmm  |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 14:56:40 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
**H*A*R*U*N**
|
 |
« Yanıtla #21 : 26 Temmuz 2008, 08:52:27 » |
|
|
| |
|
|
|
bakin arkadaslar öyle uyuz muyuz olmayin herseye.sahsen ben bizzat kendim olarak vede aynen bir zamanlar uyuz olmustum.cok igrenc bisey.hersey o uyuz arkadaslarin bol oldugu yurtta kaldigim günün sonrasinda oldu.yaw bir insan böylemi tatli tatli kasinir.tabi ilk basta.gün gectikce tam bir iskence oluyor.siz iyisimi uyuz muyuz olmayin vallla hic tavsiye etmiyorum aman aman |
|
|
|
|
izzetle ölümü zilletle yasamaya tercih edenlerdeniz
|
|
|
*ALeVGöZLüM*
Süper Moderatör