~~guzel_yurek~~
~~Ç€TiN~~ Fener Bahçe'li
Süper Moderatör
|
 |
« : 27 Haziran 2008, 17:15:40 » |
|
|
| |
|
|
|
bebişlere bi bakın
En renklisi
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
En bezmiş
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
En aşık
En asabi
En kemirgen
En uykucu
En dertli
En şaşı
En büyümüşte küçülmüş
En somurtkan
En çapkın
En süslü
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Ekim 2008, 12:37:35 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
~~Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa,Rabb'ine dönüp "benim büyük bir derdim var" deme! Derdine dönüp "BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'İMVAR!" de!~~
|
|
|
By Suskun
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2008, 17:33:09 » |
|
|
| |
|
|
|
yaw bunlarin hepsi cok seker sirinler ama su en cok uyuyana bayildim yaw ohhhhhhhhhhh ALLAHHHHHHHH öpceksin isiricaksinnnnnnnn  |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2008, 10:55:01 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
*ALeVGöZLüM*
her güzel baslangıcın sonu ayrılık olacaksa varsın baslangıclar olmasın
Süper Moderatör
Varligimi kiymet bilmeyeni yoklugmla terbiye ederm
|
 |
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2008, 20:20:59 » |
|
|
| |
|
|
|
ya cok sirinler allahim masallah masallahhh en bastaki kiz yani en renklisini cok begendim ayni ben abim emegine saglik  |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2008, 10:56:15 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
~*(( NaSiL BaKaRSaN ÖyLe GöRüRSüN ))*~
|
|
|
:~:-NaZLI-:~:
NaZ
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2008, 20:43:43 » |
|
|
| |
|
|
|
Anaaaaaaaa kız Alevimmmmmmm en baştaki benim diycektim Sen benden önce davranmışsın İyi madem bende uykucu bebek olayımm hepsi birbirinden şekerler yaaa
Emeğinize yüreğinize sağlık abicimmmmmmmmm  |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2008, 10:57:38 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
Ne Mutlu Türküm Diyene
|
|
|
*ALeVGöZLüM*
her güzel baslangıcın sonu ayrılık olacaksa varsın baslangıclar olmasın
Süper Moderatör
Varligimi kiymet bilmeyeni yoklugmla terbiye ederm
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Haziran 2008, 20:56:04 » |
|
|
| |
|
|
|
kizzz ben onun kadar renkli degilimdir su güzellige baksana ahh ahh paylasalim yarisi sen ol yarisi ben nazommm / / |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2008, 10:58:33 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
~*(( NaSiL BaKaRSaN ÖyLe GöRüRSüN ))*~
|
|
|
|
|
sılencer
VIP Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : 27 Haziran 2008, 21:08:19 » |
|
|
| |
|
|
|
çetin abımm züpersin ellerine saglık abımm keşke çok olabilsem abim saygılar silencerrrrrrrrrrr |
|
|
|
|
İnanma sakın! ! Zaman her derde derman değil İçinden zaman geçmeyen yaralar var Zamanın uğramadığı diyarlar SILENCERRRR
|
|
|
|
irfan57
|
 |
« Yanıtla #8 : 28 Haziran 2008, 00:26:02 » |
|
|
| |
|
|
|
aniyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yok böyle bi tatlilik yaaa yaa ben bebek manyagiyim gördüm yerde dayanamiyorumm
harika bunlar yüreginize saglikk abicim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~guzel_yurek~~
~~Ç€TiN~~ Fener Bahçe'li
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #11 : 28 Haziran 2008, 09:33:36 » |
|
|
| |
|
|
|
Anaaaaaaaa kız Alevimmmmmmm en baştaki benim diycektim Sen benden önce davranmışsın İyi madem bende uykucu bebek olayımm hepsi birbirinden şekerler yaaa Emeğinize yüreğinize sağlık abicimmmmmmmmm 
NaZLI*CaNkardeşim ben teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2008, 11:03:13 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
~~Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa,Rabb'ine dönüp "benim büyük bir derdim var" deme! Derdine dönüp "BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'İMVAR!" de!~~
|
|
|
~~guzel_yurek~~
~~Ç€TiN~~ Fener Bahçe'li
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #12 : 28 Haziran 2008, 09:35:34 » |
|
|
|
|
|
~~guzel_yurek~~
~~Ç€TiN~~ Fener Bahçe'li
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #13 : 28 Haziran 2008, 09:37:54 » |
|
|
| |
|
|
|
yorumuna sağlık irfan kardeşim  |
|
|
|
|
|
|
|
~~guzel_yurek~~
~~Ç€TiN~~ Fener Bahçe'li
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #14 : 28 Haziran 2008, 09:40:57 » |
|
|
| |
|
|
|
yaa hepsıde çok tatlılar ama kaan en kemırgene benzediği için o daha çok hoşuma gıttı  emeğine sağlık abicim 
_kaisem_ yorumun için teşekkürler pc yi kemirmesin klavye elinde yeğenimin  |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2008, 11:05:01 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
BENGÜ
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #15 : 28 Haziran 2008, 09:41:36 » |
|
|
| |
|
|
|
ayyy ayyyy su uyuyannnn tam bennn mıncıklıyacaksın bagrına basacaksın yaaaaaaa bebeklere bayılıyorummmmmm melaike bunlar yaaaaaa ....hepsi çok güzel olmuş çetin abim ellerine yüregine saglık abimmm  |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2008, 11:05:35 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
|
ENFAL
**NaGiHaN**
Süper Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #17 : 28 Haziran 2008, 10:15:25 » |
|
|
| |
|
|
|
abi süperler.yerim onları ben yaaaa.bebekler adeta bir terapi gülümseyişleriyle. hani her evde bir altın top olması lazım derler ya aynen öyle. altın top bunlar oyna dur biz yoruluruz onlar hala cin gibi bakarlar.  |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2008, 11:07:24 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
**MaVi_YüRekLiM**
|
|
|
By Suskun
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #18 : 28 Haziran 2008, 10:16:33 » |
|
|
| |
|
|
|
Abowww su somurtkan varya ayni benim ufakligima benziyor cok sert canimm bababa ayni bennn aslanim benim heyttttt beee / / / |
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
~~guzel_yurek~~
~~Ç€TiN~~ Fener Bahçe'li
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #19 : 28 Haziran 2008, 10:27:37 » |
|
|
| |
|
|
|
abi süperler.yerim onları ben yaaaa.bebekler adeta bir terapi gülümseyişleriyle. hani her evde bir altın top olması lazım derler ya aynen öyle. altın top bunlar oyna dur biz yoruluruz onlar hala cin gibi bakarlar. : 
evet nagihan dünyanın en güzel varlıkları Maşallah hepsine  |
|
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2008, 11:08:19 Gönderen: ~~guzel_yurek~~ »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
|
|